300+ DNÍ a co dál – pohled zástupce velitele do budoucích dnů našeho pluku

03.09.2014 06:05

Zdravím tankisté!

 

Jelikož se blíží první výročí založení našeho pluku (12.10.2014) tak bych si dovolil napsat pár vět o budoucím směrováním klanu z mého pohledu.

  • V době psaní této zprávy má náš klan 21 členů, nejsme nějak početný klan, ale to také nebyla priorita tohoto klanu, smysl založení byly dvě věci: první vytvořit dobrou partu tankistů z okolí Českých Budějovic a druhá díky klanu se navzájem učit a zlepšovat ve hře.
    • První úkol se nám určitě vydařil na výbornou, někteří členové jsou trochu impulzivní jiní zase větší kliďasové, ale parta kterou jsme utvořily klape bez nějakých velkých problémů, hádek, nevraživosti a jiných podobných neduhů, za to bych rád všem poděkoval.
    • Ten druhý úkol se zatím daří plnit tak napůl...
  • Hraní WoTka je pro někoho zábava, další si rád zahraje s fajn lidmi a někdo to hraje na statistiky, anebo všechno dohromady, ale určitě všichni chceme co nejvíce vyhrávat, nikdo neprohrává rád (tedy doufám). Ale jsou chvíle kdy si z neznámého důvodu řekne bůh Wargaming že dneska budeš trpět – a trpíš, 5 porážek v řadě, 6 porážek v řadě, 7 porážek v řadě, 8,9,10.....  no prostě určitě to zažil každý z nás. A z toho důvodu jsme v klanu, abychom to mohli zvrátit hraním v četě, která samozřejmě díky spolupráci zvyšuje šanci na výhru, ale ne vždy to tak je. Na rozlosování týmu vliv nikdo z nás nemá a tak musíme hrát s kartami co dostaneme, a los většinou není k nám nakloněn (kečup, pořád bitva s o 2 týry vyššími tanky) hlavně z důvodu podivného systému MM, který nějak Wargaming neřeší, nechce řešit, nebo prostě neumí řešit – na tohle hlavně mi hráči nadáváme. Ale abychom jenom vývojáře nehanily tak vytvořily možnost účastnit se bojů který neduhy publiku (random, veřejná bitva) z větší části eliminuje, a jsou to týmové bitvy a nově zařazené šarvátky (opevnění, odřad). Kdy podmínky pro obě strany jsou stejné (výběr tanků) a záleží už jenom na schopnosti hráčů a jejich spolupráci – a to je věc na kterou bych se chtěl jako zástupce velitele zaměřit do budoucna.
  • Většina z nás už týmovky nebo šarvátky hrála, ale z mého pohledu to z naší strany nebylo nic moc, týmová % na výhru v šarvátkách máme pod 46%, takže bych rád to vytáhl nad 50% klucí, jasný?!  (tohle to byl jinak rozkaz – si zvykejte :P )  Hlavně nám chyběla správná spolupráce, koordinace útoku a obrany, kvalitní velení (to je hlavně na mě). Tohle se ale nezmění mávnutím proutku – toto se musíme NAUČIT, proto bych rád zavedl jednou, nejlépe dvakrát týdně výcvikové bitvy, čas by byl pravidelný a neměnný. Věřím že v klanu najdu pro tuto věc podporu a proto bych se to chtělo co nejdříve domluvit na termínu – můj návrh prvního termínu: každá neděle od 19:00

 

Proto bych rád poprosil všechny členy našeho bezva klanu aby mi dali vědět termíny kdy by mohli pravidelně sedět u WoTka – ve hře když budu online jako soukromou zprávu nebo na TSku,

Dále bych udělal velkou poradu po TSku kde bych osvětlil výcvikové bitvy a směrování klanu do budoucna, termín neděle 07.09.2014 od 19:00, takže si udělejte čas tankisti.

 

Howg, domluvil jsem – wladzy_cze – zástupce velitele pluku